Zondagochtendconcert Thijn Mariman en Onno van Overbeek

zo 8 dec 24 11:00
zo 8 dec 24
11:00
  • zo 8 dec 24
    11:00
    Kleine zaal
  • Prijzen inclusief consumptie, garderobe, service- en administratiekosten.

Thijn Mariman (2004) begon op achtjarige leeftijd met trombone spelen in Helmond. In 2021 werd hij aangenomen op de Young Musicians Academy van het conservatorium in Tilburg en sinds 2023 studeert hij klassieke trombone aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Als solist heeft hij meerdere prijzen gewonnen en aan concoursen meegedaan.

Onno van Overbeek (2005) werd net als Thijn in 2021 aangenomen op de Young Musician Academy. Sinds dit jaar studeert Onno hoofdvak trombone aan Koninklijk Conservatorium Den Haag.

Ze nemen u deze ochtend mee in de wereld van de trombone. Laat uzelf verrassen door deze prachtige klassieke blaasmuziek!

Kom op zondagochtend genieten van prachtige lichte muziek, gespeeld door de top van aanstormend talent. Samengesteld door onze nieuwe lichte muziek programmeur, Immer Roelandse. Immer is ondanks zijn leeftijd van 20 jaar een groot talent. Hij studeerde onder andere aan de Young Musicians Academy van het conservatorium Tilburg. Als gitaarfenomeen heeft hij een schat aan ervaring nationaal en internationaal en speelde met vele topmuzikanten. Immer neemt je in vijf zondagen mee als gastheer in de wereld van de lichte muziek en stelt je heel veel nieuwe talenten voor.